No comments

Bröllop

Jag har flera gånger sjungit på bröllop. Antingen under själva vigseln och/eller bröllopsfesten. Det viktigaste för mig är att Ni känner er bekväma när det gäller det musikaliska. En självklar känsla för mig är att Er bröllopsdag blir fantastisk, och att musiken kommer vara något Era gäster minns. Ni kan boka mig i de konstellationer som just Ni önskar, antingen solo eller med band. Det är alltid era önskemål som är i fokus, och jag ger allt för att Ni skall bli som allra mest nöjda.

Vigsel

 • Jag framför 1-3 låtar
 • Val av ackompanjemang: piano/gitarr. Önskas andra instrument är jag öppen
 • Jag finns för personlig rådgivning
 • Tar med ljudanläggning vid behov
 • Bearbetning av låtar

Fest

Önskar ni ett proffsigt liveband till Er bröllopsfest, företagsfesten eller sommarfesten i trädgården? Coverband gör alltid susen för att stämningen skall höjas. Jag anpassar mig efter Era önskemål och krav.

 • 1-3 set á 45 min
 • 4-7 musiker (innebär kompsektion samt blåssektion)
 • Tar med ljudanläggning vid behov
 • Personlig rådgivning

Dop/Begravning

Att ha musik under en ceremoni är oftast en väldigt viktig del. För mig är det viktigt att jag tar del av alla era önskemål så att ceremonin blir så personlig som möjligt i en så pass känslosam situation. Fokus kommer att ligga på framförandet av texten, så att alla i kyrkorummet tar del av det känslosamma. Vi har kontakt med varandra och planerar det musikaliska i god tid innan ceremonin.

 • 1-3 låtar
 • Ackompanjemang utav piano/gitarr
 • Tar med ljudanläggning vid behov
 • Bearbetning av låtar


* OBS! Glöm inte att nämna vilken uppsättning samt datum och plats i meddelandet om ni vill boka in en spelning.

+ 3 = 5