No comments

STHLM Lounge Quartet bidrar till att stämningen i Din miljön höjs. Antingen i lobbyn på hotellet där gästerna välkomnas med lyx och stil, eller på restaurangen där loungejazzen sätter en verklig guldkant på middagen.

SLQ har genom stor erfarenhet förmågan att göra Ditt event så enkelt och lätt som möjligt, det är även bandets stora ambition. Har ni några specifika önskemål på val av repertoar, så anpassar sig SLQ precis efter vad ni vill ha – allt för att evenemanget skall bli så fulländad som möjligt.

Jazz är fundamentet, lounge är verksamheten, de har noga valt ut låtar för att genren skall passa perfekt. Musikerna i STHLM Lounge Quartet är fyra erfarna och hyllade frilansande jazzmusiker, baserade i Stockholm.

Medlemmar:

  • Helen Salim – Sång
  • Jonny Ek – Piano
  • Alexander Estby Capasso – Kontrabas
  • Fjodor Prohorenko – Trummor